AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina üstünde olmak

Kahve falında bina üstünde olmak

Kahve falında bina üstünde olmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bina üstünde olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Kahve falında denizin üstünde bina görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bina üstünde olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın üstünden atlamak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında binanın üstünde görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında binanın üstünde olmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında binaların üstünden uçmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, büyük hatalar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir