AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina görmek

Kahve falında yüksek bina görmek

Kahve falında yüksek bina görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bina gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binada oturmak canın derdine düşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın üstünde olmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir