AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan düşmek

Kahve falında binadan düşmek

Kahve falında binadan düşmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında binadan düşmek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binadan düşmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında binadan düşmek malının üstüne mal ekleyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında binadan aşağı düşmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bina düşmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir