Kahve falında yükseğe tırmanmak

Kahve falında yükseğe tırmanmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işinin ehli olacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak kendisini ona adayacağına, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklere tırmanmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top