AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü katır görmek

Kahve falında yüklü katır görmek

Kahve falında yüklü katır görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yüklü katır gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Kahve falında yüklü katır görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında katır tırnağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında katıra binmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katırdan düşmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında katır görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında katıra bindiğini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında at ve katır görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir