AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıya çıkmak

Kahve falında yukarıya çıkmak

Kahve falında yukarıya çıkmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak çok zarar göreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine inanılır.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak iftiraya maruz kalınacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, onu alkışlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı çıkmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir