AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı çıkmak

Kahve falında yukarı çıkmak

Kahve falında yukarı çıkmak ticaret hayatına atılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, rahat bir döneme gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında iple yukarı çıkmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yokus yukarı çıkmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir