AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden yukarı çıkmak

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalettir.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak bilgi sahibi olacağına, böylece hayatından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yukarı çıktığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir