AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ıslanmış görmek

Kahve falında kendini ıslanmış görmek

Kahve falında kendini ıslanmış görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ıslanmış gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Kahve falında hortumla ıslatmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ıslatmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında havuza girip ıslanmamak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında insanları ıslatmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya girip ıslanmamak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir