AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşaf suyu içmek

Kahve falında hoşaf suyu içmek

Kahve falında hoşaf suyu içmek kendini her konuda geliştireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, borç ödemeye, zenginlik içinde olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşaf suyu içmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Kahve falında hoşaf suyu içmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşaf içmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne hoşafı içmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı içmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında erik hoşafı yemek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulur.

Kahve falında üzüm hoşafı yemek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Kahve falında vişne hoşafı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir