AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosuna basmak

Kahve falında yosuna basmak

Kahve falında yosuna basmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yosuna basmak gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yosuna basmak helal kazanca sahip olunacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde yosun görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yosun toplamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında yosunlu kaya görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında yosunlu göl görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yosunlu deniz görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve yosun görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, helal lokmalar yiyeceğine işarettir.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir