AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosun toplamak

Kahve falında yosun toplamak

Kahve falında yosun toplamak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yosun toplamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yosun toplamak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yosunlu suda yüzmek kişinin kafasının rahat edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yosun görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işarettir.

Kahve falında yosun görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz yosunu görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yosun temizlemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir