AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosunlu kaya görmek

Kahve falında yosunlu kaya görmek

Kahve falında yosunlu kaya görmek kazancın artacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yosunlu kaya gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Kahve falında yosunlu kaya görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına inanılır.

Kahve falında deniz yosun görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında yosunlu taş görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, geçiminin zor hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında deniz içinde yosun görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, istediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yosunlu suya düşmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yosunlu su görmek kızı olanların da gelin edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir