AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve yosun görmek

Kahve falında deniz ve yosun görmek

Kahve falında deniz ve yosun görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında deniz ve yosun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında deniz içinde yosun görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi yosunlu görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden yosun çıkarmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yosunlu deniz görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında deniz yosunu görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yosun görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yosun görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, anne baba duasının alınacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde yosun görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir