AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganını kaybetmek

Kahve falında yorganını kaybetmek

Kahve falında yorganını kaybetmek hayır dualarına nail olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ele geçen kazancın artacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yorganını kaybetmek gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında yorganını kaybetmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan kaybetmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında yorganı kaybetmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganda iğne görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz yorgan görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgana sarılmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yorgan vermek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında şilteli yorgan görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir