AnaSayfa / Genel / Kahve falında şilteli yorgan görmek

Kahve falında şilteli yorgan görmek

Kahve falında şilteli yorgan görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şilteli yorgan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Kahve falında şilteli yorgan görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet eder.

Kahve falında şilte görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yünlü yorgan görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganda pire görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında hediye yorgan görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgana yüz geçirmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yorganı yıkamak bazen de rahat geçeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir