AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda iğne görmek

Kahve falında yorganda iğne görmek

Kahve falında yorganda iğne görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yorganda iğne gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında yorgan iğne görmek iyi şartlara kavuşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulur.

Kahve falında yorganda iğne görmek maddi çıkmazların biteceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan iğnesi almak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yorgan ilmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganla boğuşmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir