AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yorgan görmek

Kahve falında temiz yorgan görmek

Kahve falında temiz yorgan görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Kahve falında temiz yorgan gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında temiz yorgan görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yorgan görmek sıkıntıların aşılacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan istemek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kat kat yorgan görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe yorgan atmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan örtünmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir