AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı kaybetmek

Kahve falında yorganı kaybetmek

Kahve falında yorganı kaybetmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, engellerden kurtulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, cebinin para göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı kaybetmek gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yorganı kaybetmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yorgan kaybetmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yorganını kaybetmek dertlerin günden güne daha da artacağına, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ipekli yorgan görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında yatak yorgan vermek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında birine yorgan vermek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yüklüğü görmek yüklü siparişler alacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birçok yorgan görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir