AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda muska görmek

Kahve falında yorganda muska görmek

Kahve falında yorganda muska görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, geçiminin kolaylaşacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancının da azalacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorganda muska gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yorganda muska görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde muska aramak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, umutlarının kırılacağına alamet eder.

Kahve falında muska taşımak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş muska görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından muska almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında muska vermek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında büyü muskası bulmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında muska taktığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir