AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska vermek

Kahve falında muska vermek

Kahve falında muska vermek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında muska vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında evde muska aramak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah muska görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Kahve falında muska yapıldığını duymak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yatakta muska bulmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında muska bozmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyülü muska görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında muska düşürmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş muska görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir