AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından muska almak

Kahve falında başkasından muska almak

Kahve falında başkasından muska almak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasından muska almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında evde muska bulmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muska yapan birini görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında muska gömmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Kahve falında eve muska görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında birinden muska almak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muska yapıldığını öğrenmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muska kusmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üçgen muska görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir