AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan iğne görmek

Kahve falında yorgan iğne görmek

Kahve falında yorgan iğne görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, zor zamanlar geçireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, üzüntülü haberler alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğne gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında yorganda iğne görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan iğnesi almak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan iğne görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında desenli yorgan görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir