AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganda bit görmek

Kahve falında yorganda bit görmek

Kahve falında yorganda bit görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, herkesten ileriye gideceğine, belalı insanlara denk geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganda bit gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında yorganda bit görmek rakiplerinin üzüleceğine, haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan toplamak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yerde yorgan görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yorgan altında uyumak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan hediye etmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı yıkamak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir