AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yorgan görmek

Kahve falında yerde yorgan görmek

Kahve falında yerde yorgan görmek her şeyin gönlünce olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yerde yorgan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında yerde yorgan görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorganda bit görmek satışların düşeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı çöpe atmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırıklı yorgan görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, para yatıracağına işarettir.

Kahve falında yorgan altında yatmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan sermek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında çok yorgan görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir