AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgana çiş yapmak

Kahve falında yorgana çiş yapmak

Kahve falında yorgana çiş yapmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, geçiminin güçleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgana çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında yorgana çiş yapmak nahoş sözler işiteceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalettir.

Kahve falında denize çiş yapmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında durmadan çiş yapmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek iş değişikliğine gidileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak emellere ulaşılacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir