AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yastık taşımak

Kahve falında yorgan yastık taşımak

Kahve falında yorgan yastık taşımak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, şeytanın aklına uyacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan yastık taşımak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yorgan yastık taşımak hastalıkların uzak duracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak kötü bir duruma düşürüleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık yorgan toplamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işaret eder.

Kahve falında yastık yorgan görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, malvarlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek güzel ameller işleyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine yorulur.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek bazı sorunların başgöstereceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir