AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık yorgan görmek

Kahve falında yastık yorgan görmek

Kahve falında yastık yorgan görmek zor günlerin uzaklaşacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yastık yorgan gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında yorgan yastık vermek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yastık görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan toplamak iş hayatında rahat edileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek işinden çıkarılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek şansın önünün kesileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık yorgan taşımak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yastık taşımak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir