AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yanması görmek

Kahve falında yorgan yanması görmek

Kahve falında yorgan yanması görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yanması gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yanmış yorgan görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan yanması görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak işlerinin günden güne azalacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yorgan yaktığını görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yorgan görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan yıgmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan döşek görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir