AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yaktığını görmek

Kahve falında yorgan yaktığını görmek

Kahve falında yorgan yaktığını görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında yorgan yaktığını gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında pamuk yorgan görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında bebek yorganı görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste yorgan görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yorganı dikmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında battaniye yorgan görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yorgan görmek rahatlığa erileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında yorgana çiş yapmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında çarşafsız yorgan görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir