AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yıgmak

Kahve falında yorgan yıgmak

Kahve falında yorgan yıgmak kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ileriye gideceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yıgmak gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında yorganın altında yatmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yorganla uyumak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün yorganı görmek ekmeksiz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ipliği görmek mutlu günler göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında eski yorgan atmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir