AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bayır görmek

Kahve falında dik bayır görmek

Kahve falında dik bayır görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, büyük fırsatların kapısını açacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik bayır gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında dik bayır görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ bayır çıkmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Kahve falında bayıra çıkmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dağ bayır gezmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arabayla bayır inmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayırdan arabayla inmek maddi açıdan rahat edileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında bayır aşağı inmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir