AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla işbirlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kıbleye ters dönüp namaz kılmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, makamını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak işinde terfi alacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak ruhunun dinleneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir