AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızını hamile görmek

Kahve falında baldızını hamile görmek

Kahve falında baldızını hamile görmek hastalıkların şifa bulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında baldızını hamile gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında baldızını hamile görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında baldızı hamile görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya alamet eder.

Kahve falında baldızını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baldızla yatmak çok büyük üzüntüler duyacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında baldızla konuşmak maddi zararının giderileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında baldız öpmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski baldızı görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir