AnaSayfa / Genel / Kahve falında yonca tohumu görmek

Kahve falında yonca tohumu görmek

Kahve falında yonca tohumu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca tohumu gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında yonca tohumu görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yonca yüzük görmek bundan güç ve cesaret alacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında altından yonca görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca kesmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yonca yemek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca tarlası görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kar sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir