AnaSayfa / Genel / Kahve falında yonca yemek

Kahve falında yonca yemek

Kahve falında yonca yemek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yonca yemek gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında yonca yemek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yonca çiçeği görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında altından yonca görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Kahve falında yonca balyası görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yonca altın görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yonca görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş yonca görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üç yapraklı yonca görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir