AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak insanların hayranlığını kazanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca yaprağı görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında üç yapraklı yonca görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yonca görmek sevindirici şeyler duymaya, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca altın görmek kolaylığa kavuşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında yonca samanı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir