AnaSayfa / Genel / Kahve falında yonca kesmek

Kahve falında yonca kesmek

Kahve falında yonca kesmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, keyfinin yerine geleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yonca kesmek gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında yonca kesmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru yonca görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalettir.

Kahve falında yonca tohumu görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yonca çiçeği görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yonca yaprağı görmek rızkın ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca yemek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yonca tarlası sulamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yonca görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir