AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından yonca görmek

Kahve falında altından yonca görmek

Kahve falında altından yonca görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ailenin büyüyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında altından yonca gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında altın yonca görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın yonca kolye görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altından yonca görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yonca altın görmek aşının da çoğalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Kahve falında yonca görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yonca samanı görmek borçlarının artacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca tohumu görmek büyük bir ikilemde kalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir