AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, elinin bolluk göreceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yonca yaprağı görmek rahatsızlık duyulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üç yapraklı yonca görmek tatsızlıkların sona ereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret eder.

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altından yonca görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında altın yonca görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yonca kolye görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir