AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğu yönüne gitmek

Kahve falında doğu yönüne gitmek

Kahve falında doğu yönüne gitmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında doğu yönüne gitmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Kahve falında doğu yönüne gitmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında doğu yönünü görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında ters yönde gitmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek aile hayatının kötüye gideceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ters yöne gitmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla ters yöne gitmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ters yöne girmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yöneticiyle konuşmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir