AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil horoz görmek

Kahve falında yeşil horoz görmek

Kahve falında yeşil horoz görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, maddi durumunun düzeleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil horoz gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Kahve falında yeşil horoz görmek çevreye karşı itibarın artacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve horoz görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz öldürmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında horoz ayağı görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında horoz eti yemek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozu görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horozla dövüşmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek horoz görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir