AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yollar görmek

Kahve falında bozuk yollar görmek

Kahve falında bozuk yollar görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yollar gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında yolu bozuk görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk yollar görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulur.

Kahve falında bozuk yol görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Kahve falında bozuk toprak yol görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, her zaman haklının yanında olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek onurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk yolda araba kullanmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Kahve falında başka birine bozuk para vermek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir