AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu bozuk görmek

Kahve falında yolu bozuk görmek

Kahve falında yolu bozuk görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, ortalığın karışacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolu bozuk gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında bozuk yol görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek küs arkadaşların barışacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Kahve falında bozuk yollar görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yolu bozuk görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk toprak yol görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak bozuk para görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk metal para görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir