AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun bittiğini görmek

Kahve falında yolun bittiğini görmek

Kahve falında yolun bittiğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolun bittiğini gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yolun bittiğini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yolun bitmesini görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bitmeyen yol görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında okul bitirdiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafamda bit görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına inanılır.

Kahve falında üstünde bit görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bitlenmiş görmek işlerinin yarım kalacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bitmiş parfüm görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir