AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun bitmesini görmek

Kahve falında yolun bitmesini görmek

Kahve falında yolun bitmesini görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, patron koltuğunda oturacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolun bitmesini gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yolun bitmesini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmeyen yol görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Kahve falında yolun bittiğini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını bitli görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını bitli görmek karasızlık yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek kazanç elde edeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında askerliğinin bitmediğini görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinde bit görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir