AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul bitirdiğini görmek

Kahve falında okul bitirdiğini görmek

Kahve falında okul bitirdiğini görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, masa başı bir işe girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında okul bitirdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında okulun bitmediğini görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında okulu bitirdiğini görmek maddi güç elde edeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında okulu bitirememek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Kahve falında okul bitirmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında okulu bitirmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul bitirdiğini görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla bit görmek hasretlerin biteceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek inancının eksileceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir