AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını bitli görmek

Kahve falında kızını bitli görmek

Kahve falında kızını bitli görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, başarılı adımlar atacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işarettir.

Kahve falında kızını bitli gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında kızını bitli görmek servet sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçında bit görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bitmiş ev görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, tüm kederinin uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında evde bit görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir