AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta beyaz bit görmek

Kahve falında saçta beyaz bit görmek

Kahve falında saçta beyaz bit görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçta beyaz bit gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında saçında beyaz bit görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek saçında bit görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarımda bit görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına bit düşmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçtan bit görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı bitli görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saçında bit öldürmek yeni işler alacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir