Kahve falında yolsuzluk yapmak

Kahve falında yolsuzluk yapmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında yolsuzluk yapmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nane limon yapmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi yapmak rahata kavuşacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulur.

Kahve falında krem yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yünden ip yapmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top